Historier du husker og mærker

Navnet “Efiki” stammer fra det europæiske kunstsprog esperanto og betyder ”at gøre indtryk” – og netop dét er grundlaget for min virksomhed.

Efiki er nemlig til for at skabe budskaber, der huskes og mærkes. Men ikke alene skal budskaberne gøre indtryk. Først når skarpe budskaber skaber handling, har de for alvor værdi.

Jeg sætter derfor altid en ære i at skabe budskaber, der bider sig fast og flytter mennesker. Når jeg laver et gribende portræt til dit medlemsblad, er det med til at udvide din læsers horisont, og når vi sammen formidler et knivskarpt budskab i en kampagne for dit humanitære projekt, får det folk til at hive penge op af lommerne.

Uanset, hvad der skal fortælles, er målet altid, at vi sammen flytter mennesker. På den måde skaber vi værdi – for dig, din virksomhed og for andre.

Mennesket bag 

Mit navn er Anika Thorø Weber, og som uddannet journalist sætter jeg en ære i at fortælle historier og budskaber, der bider sig fast – og flytter mennesker. Det har været en drivkraft gennem hele mit arbejdsliv; både som journalist og kommunikatør. 

Netop derfor samarbejder jeg også særligt med kunder, der beskæftiger sig med humanitært arbejde, tro og eksistens. Det er nemlig inden for disse fagområder, jeg kan trække på særlig stor erfaring og indsigt – og samtidig er det områder, hvor vi i fællesskab kan flytte verden og det enkelte menneske.

Jeg sætter en ære i at fortælle et budskab en eller en historie på netop den måde, de fortælles bedst – uanset, om det er gennem tekst, video, lyd eller grafik. Ved større projekter samarbejder jeg derfor også med faste fotografer, grafikere, tegnere og lydfolk. Ved mindre projekter står jeg ofte selv bag kameraet, klipper lydoptagelserne eller layouter.

Udover mit arbejde i Efiki er jeg

  • En del af Mediehuset Periskop, der tæller 16 journalister, fotografer og kommunikationsfolk
  • Medstifter af Lægdommer.dk, der arbejder for en mere demokratisk fremtid
  • Mentor for studerende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
  • Bestyrelsesmedlem i det sociale arbejde under Christianskirken i Aarhus