Historier, du husker og mærker

Navnet “Efiki” stammer fra det europæiske kunstsprog esperanto og betyder ”at gøre indtryk” – og netop dét er grundlaget for min virksomhed.

Efiki er nemlig til for at skabe budskaber, der huskes og mærkes. Men ikke alene skal budskaberne gøre indtryk. Først når skarpe budskaber skaber handling, har de for alvor værdi.

Jeg sætter derfor altid en ære i at skabe budskaber, der bider sig fast. Når jeg laver et gribende portræt til dit medlemsblad, er det med til at udvide din læsers horisont, og når vi sammen formidler et knivskarpt budskab i en kampagne for dit humanitære projekt, får det folk til at hive penge op af lommerne.

Uanset, hvad der skal fortælles, er målet altid, at vi sammen flytter mennesker. På den måde skaber vi værdi – for dig, din virksomhed og for andre.

Netop derfor samarbejder jeg også særligt med værdibaserede organisationer og virksomheder. Det er nemlig her, jeg kan trække på særlig stor erfaring og indsigt – og samtidig er det områder, hvor vi i fællesskab kan flytte verden og det enkelte menneske.

Stærke historier – uanset platform
Jeg sætter en ære i at fortælle et budskab eller en historie på netop den måde, de fortælles bedst – uanset, om det er gennem tekst, video, lyd eller grafik. Ved større projekter samarbejder jeg derfor med faste fotografer, grafikere, tegnere og lydfolk. Ved mindre projekter står jeg ofte selv bag kameraet, klipper lydoptagelserne eller layouter.

Udover mit arbejde i Efiki er jeg

  • En del af Mediehuset Periskop, der tæller 16 journalister, fotografer og kommunikationsfolk
  • Medstifter af Lægdommer.dk, der arbejder for en mere demokratisk fremtid
  • Mentor for studerende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
  • Bestyrelsesmedlem i det sociale arbejde under Christianskirken i Aarhus
 

Anika Thorø Weber

Selvstændig jounalist og kommunikatør siden 2020